Front axle issue - Dodge Avenger Forum : Dodge Avenger Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 01-07-2013, 09:42 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
Front axle issue

New guy here. Couldn't find any archives, so I need to ask. Have a 99 avenger that is making clicking and banging noise from the right front. Sometimes it's quiet for a few minutes, then it's starts ticking, then gets worse to the point it will let a bang, then get quiet for a few minutes. I have replaced the wheel bearing and cv axle. At a loss as to what's making these noises. Gettin worse. Can't find any loose joints. New lower control arm. Tie rod end has a tiny amount of play. Nothing serious. Will have to replace in the next few months. Rough roads don't affect the noise it's making. Any help much appreciated.
poorboypaul is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 01-11-2013, 09:03 PM
Junior Member
 
scoutout's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Pa
Posts: 4
CV joint maybe? Does it click worse when turning?
scoutout is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 01-07-2016, 08:06 AM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 5
Have you solved the problem?
L.
LRush is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome