cranky - Dodge Avenger Forum : Dodge Avenger Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 04-17-2019, 07:47 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 3
cranky

Hi out there in Avenger land: I'm new to this forum, but not to fixing cars. I'm working on a '10 Avenger r/t, on which I've replaced the engine (2.4), which came out of (according to the salvage yard tag) a '12 200. My problem is it won't crank from inside the vehicle: now it will crank from under the hood when I apply power to the yellow/violet stripe wire. From inside, this is what I get: when I turn the key to ON, all the lights come on like normal, the red security light comes on for a few seconds, then goes off, then about 4 or so seconds later starts flashing, which would seem to indicate that the antitheft system is activated somehow and keeping the vehicle from being started. Is this the case, and if so, WHAT DO I DO to correct it? This is the ONLY OBSTACLE standing in my way of getting this thing finished. I hope someone can HEEEEEEELLLLPPPPP!!!!
JJavenger is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome